NEWS

BKSTV Mali Genel Kurulu yapıldı

BKSTV MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı’nın (BKSTV) Olağan Mali Genel Kurulu Merinos AKKM’de yapıldı.

Genel kurulun açılışında konuşan BKSTV Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Etkeser, vakfın kuruluş amacı kapsamında, kültürel ve sanatsal etkinliklerini Bursalılarla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.  Bursa’nın kültür sanat alanında birçok marka kurumun ve halen devam eden birçok etkinliğin BKSTV çatısı altında başladığını vurgulayan Etkeser, bu özelliklerini yeni hayata geçirecekleri projelerle sürdüreceklerinin altını çizdi.  

FESTİVAL GELİRİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARA

Etkeser ayrıca Mudanya ve Uludağ Üniversitesi ile gerçekleştirdikleri protokollerle Bursa’nın kültür ve sanatına işbirlikleri ile de destek vermeyi sürdürdüklerini dile getirdi.

Alanında birçok ilke imza atan BKSTV’nin bu yıl ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin yaralarının sarılması için maddi ve manevi destek olduklarını da söyleyen Etkeser, “Deprem bölgesine yaptığımız desteklerin yanı sıra vakfımızın hedef ve amaçları doğrultusunda bu yıl da festivalde elde edeceğimiz geliri depremzede ailelerin çocuklarının kültür ve sanat eğitimine aktaracağız” dedi.  

BAŞKAN AKTAŞ VE KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR

Etkeser ayrıca vakfa maddi ve manevi büyük destek veren başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere sponsorlara, etkinliklere gösterdikleri ilgiden dolayı tüm kültür sanat dostlarına ve bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan genel kurul üyelerine de teşekkür etti.

FAALİYET RAPORLARINA ONAY

Etkeser’in konuşmasının ardından genel kurula geçildi. Mehmet Aydın’ın başkanlığa, Fethullah Bingül ve Aziz Elbas’ın yardımcılıklarına seçildiği divan kurulu 2022 yılı çalışma raporu, denetim kurulu raporunu genel kurul üyelerinin oylarına sundu. 2023 bütçe taslağının okunmasının ardından genel kurul, geçen yıl ve bu yılın çalışma raporlarını oy birliği ile onayladı.