NEWS

La Casa De Papel’in Sesi Cecilia Krull 14 Haziran’da 58. Uluslararası Bursa Festivali’nde!

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen 58. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında yer alan La Casa De Papel’in Sesi Cecilia Krull 14 Haziran’da saat 13.00’de Merinos AKKM’de düzenlenecek basın toplantısı ile sizlerle buluşuyor.

İzleyicileri ekrana kilitleyen popüler dizi La Casa De Papel’de seslendirdiği “My Life Is Going On” şarkısıyla dünya çapında bir ün kazanan Cecilia Krull, 14 Haziran’da Bursa’ya geliyor.

Müzisyen bir aileden gelen ve kariyerine 7 yaşında Disney filmlerinin şarkılarını seslendirerek başlayan şarkıcı ve besteci Cecilia Krull, Fransa, Küba, Almanya ve İspanyol kökleri ile genç yaşına rağmen günümüzün en önemli yeni kuşak caz şarkıcılarından biri olarak gösteriliyor.

Aynı zamanda Pop, Groove ve Soul gibi farklı müzik tarzlarında da şarkılar seslendiren sanatçı, bugüne kadar İspanya, Fransa, İsveç, Cezayir gibi ülkelerde sahne aldı ve Vitoria, Jimmy Glass, Elias Crean, Jn77 'in the Lake, Pinto, Soto del Real, Flavor to Club, Cultural Festival European of Algiers, Carlos Ill, gibi birçok prestijli festivalde performanslar sergiledi. Cecilia Krull, 14 Haziran’da 58. Uluslararası Bursa Festivali’nde Bursa’lı hayranlarıyla ilk kez buluşacak.